WIJN BIJ STIJN

over wbs

Wijn bij Stijn is een wijnbar. Met lekkere biertjes, kleine en grote happen, en vooral veel wijn! 50 wijnen per glas, uitgezocht door Stijn. Lekker, uitgesproken én goed geprijsd. Ik leg je uit wat je drinkt, en wat je erbij kunt eten. Kun je niet kiezen? Ik help je!

Het kaasplateau snij ik aan tafel, net als de Gravad lax. Charcuterie op de Berkel snijmachine die net zo oud is als ik. Pata negra of chorizo, of van alles een beetje. In de vitrine staan kleine happen die mooi combineren met de wijnen. Bestel er eentje, of meer als je wilt!

Er zijn ook altijd drie hoofdgerechten te bestellen. Altijd vriendelijk geprijsd, op smaak en met verse producten bereid. Je kunt dus de hele avond blijven zitten, en genieten van je glas.

Wil je meer weten over wijn? Een proeverij is zo georganiseerd! Voor een groepje op afspraak, maar ook individueel: Ik heb altijd een klein proeverijtje klaarstaan: de ene keer 3 chardonnay’s, de andere keer port of sherry. Informeer naar de mogelijkheden! MEER OVER MIJN PROEVERIJEN

Heb je echt het wijnvirus te pakken? Meld je dan aan voor de cursus die ik twee keer per jaar geef. Je hebt geen basiskennis nodig, ik neem je bij de hand. Meer informatie staat hieronder bij Proeverij / Cursus. MEER OVER MIJN PROEVERIJEN EN CURSUSSEN >

Tot ziens bij Wijn bij Stijn. Proost!